9.10.08

Outback, Uluru


21, originalmente cargada por adalmases.

Continuem amb el viatge...

Després de 4 dies i 1400km per carreteres rectes que semblaven no acabar mai, vam arribar a Adelaide on, a part d'acabar d'organitzar tot el viatge, vam passar un dia sota la pluja i molt, molt avorrit!

Vam volar cap a Alice Springs per conèixer l'Austràlia de veritat d'una vegada. Com a bons domingueros vam baixar de l'avió amb màniga curta (estem al desert= calor!) i patapam! primera clatellada, perquè feia més fred que a les ciutat a les que havíem estat fins aleshores, tot i estar molt més la nord. Després de trobar-nos a un grup de catalans que anàvem al mateix hotel que nosaltres i de voltar una mica pel poble o "ciutat sense llei", vam recluir-nos al resort per fer les maletes, ja que a les 6 del matí del dia següent marxàvem cap a Yulara, a uns 1500km... començava la veritable Outback Experience!

Al dia següent la cosa va començar freda, molt freda, tan que ens vam comprar un barrets de forro polar que ens van fer passar unes nits al desert realment inoblidables.

El què vam veure va ser realment del millor del viatge... Uluru (la foto), Las Olgas i Kings Canyon... tres llocs realment màgics!

No hay comentarios: