2.10.08

Twelve Apostles


13, originalmente cargada por adalmases.

Sortint de Melbourne vam agafar la carretera que voreja la Mornington Peninsula fins a agafar el Ferry a Sorrento (cotxe inclòs) cap a la Great Ocen Road. Per entendre'ns, seria com unes costes de Garraf, però de 400Km de llarg i amb uns paissatges que arriben al nirvana amb els Twelve Apostles (foto). La veritat és que quan arribes allà, a part d'un fred de mil dimonis i una soledad impressionant (estàvem literalment sols) sembla que estiguis dins d'una pel·lícula de pirates. He parlat amb gent que hi va anar al seu estiu (l'australià) i la cua de turistes arribava a la carretera! Nosaltres, a part d'estar sols al mirador, vam poder anar parant a la carretera per fer fotos estirats al vell mig de la línia que separa els dos carrils... jajajja... no serveix per res, però vam riure força i les fotos són força curioses!

El camí per la Great Ocean Road és força curiós, perqué hi ha llocs com la foto i en canvi d'altres sembla que estiguis al mig d'alta muntanya!

Per anar a veure els Twelve Apostles vam dormir a Apolo Bay... sense comentaris! Hi havia moments que semblava un escenari de la Matança de Texas!

No hay comentarios: